Turkulaisten etu keihäänkärkenä

Markkinatalous ei tarkoita markkinayhteiskuntaa. Yhdenvertaisuus ja keskinäinen riippuvuus ovat inhimillisen olemassaolomme perusperiaatteita. ”Sinä olet, koska me olemme”, sanoi Desmond Tutu

Pidän Sinusta huolta, vasta jos annat minulle jotakin on silkkaa bisnesajattelua. Jos Sinulla on rahaa tai vakuutus, kipujasi lievitetään ja Sinua hoidetaan.
Vaikuttaa vahvasti siltä, että talouselämän kysymykset ovat tärkeysjärjestyksen kärjessä. Jopa autoista huolehtiminen on ajanut fyysisen ja sosiaalisen terveyden edelle!
Ihmisiä jopa luukutetaan. Me perussuomalaiset emme sitä hyväksy!

Me asetamme ihmisen hyvinvoinnin ja onnellisuuden kaiken edelle.

”Peli kovenee”.
On jo esimerkkejä, että Turulla palvelujen järjestäjänä on vaikeuksia mitata työn laatua. Laatujärjestelmät eivät pelaa. Vastuukin on usein hakusessa. Voiton maksimoiminen on ahne kannustin?

Perussuomalaiset uskoo ihmisen omaan moraaliin. Kaiken laadunvalvonnan tulee lähteä huomiseksikin turvatusta työpaikasta, hyvästä johtamisesta ja työn tekemisen ilosta. Leikkausten linja on loppuun kuljettu.
Näkemyksemme on, että sotepuolella tarvitaan enemmän käsiä.

Turun Perussuomalaiset tulee terrierimäisesti puuttumaan siihen, että kukin taho suorittaa yhteiskunnalliset velvoitteensa. Että verot eivät haihdu veroparatiiseihin ja vastuunkantajat löytyvät.
Valvomme äänekkäästi, että yhteistä rahaa käytetään taiten. Varallisuuteen ja asemaan katsomatta turkulaisille luvatuista perustarpeista ja palveluista on pidettävä kiinni.

Yli puolet turkulaisista on yksin asuvien talouksia! Heidän €uronsa on vain 25-30% perheellisten €urosta. Suomessa heitä on runsas miljoona! Usein heitä tönitään. He jäävät toiseksi.
Puutumme tarmokkaasti yksin asuvien asiaan. Toimimme siten, ettei kukaan jää heitteille.
Kun kansaa petetään, nousevat ääriainekset.

Me perussuomalaiset kannamme erityistä huolta heistä, joilla on elämässään muita huonommat lähtökohdat!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s